Jahody v čokoládě se zmrzlinou
1. 1. 2008
Ingredience pro přípravu 4 porcí:
500 g čerstvých jahod | 1 čokoláda na vaření | 4 lžíce smetany | 1 vanilkový zmrzlinový dort
Příprava:
Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni, přidáme smetanu a rozmícháme.Jahody opláchneme pod tekoucí vodou a necháme v sítku okapat. Jahody jednotlivě namáčíme do čokolády a pak pokládáme na mřížku, nebo pergamenový papír. Obalené jahody dáme na chvíli do ledničky a necháme ztuhnout.
Zmrzlinu naporcujeme a ozdobíme jahodami.
Komentáře
Přehled komentářů
Mnamky to bych si dala!!! Hned sem ten recept poslala matině na mail at mi to uděláá =)
tynuska111.blog.cz
(Týnuška111, 21. 6. 2008 11:48)